Prekių katalogas

Ovalus ketaus kepimo indas troškintuvas su dangčiu, 1,1 l, ZL-3012, Zilner

  • Ovalus ketaus kepimo indas troškintuvas su dangčiu, 1,1 l, ZL-3012, Zilner

  • Prekės aprašymas:
    Ovalus ketaus kepimo indas / troškintuvas su dangčiu, 1,1 l, ZL-3012, Zilner
    Ketaus keptuvės ir puodai yra ilgaamžiai, patvarūs, o jų paviršius išlaiko vienodą temperatūrą. Be to, tinkamai naudojamas ketaus indas gali tarnauti amžinai, todėl juos galima perduoti iš kartos į kartą. Investuoti į ketaus indus – protingas pasirinkimas. Keptuvės ir puodai iš yra skirti visų tipų viryklėms, įskaitant keramines ir indukcines. Ketaus puodai ir keptuvės išlaiko nepakitusią formą ir turi nepriekaištingą paviršių.
    Savybės:
    • Pagaminta iš itin kokybiško ketaus (špyžiaus), kuris pasižymi dideliu šilumos laidumu, ilgaamžiškumu ir atsparumu
    • Tolygiai paskirsto šilumą visame paviršiuje, todėl indas lėtai įšyla ir lėtai atvėsta
    • Storas dugnas pasižymi puikiu šilumos laidumu
    • Ketaus keptuvė su dangčiu, kuri taip pat gali būti naudojama kaip grilio keptuvė,
    • Dangtis taip pat pagamintas tik iš ketaus. Nerūdijančio plieno rankena.
    Specifikacijos:
    • Forma – Ovalus
    • Matmenys – 23,5x15,8x6 cm (ilgis su rankenėlėmis – 28 cm)
    • Pakuotės matmenys – 29,2x17x8,3 cm
    • Talpa – 1,1 L
    • Svoris - 3,080 kg
    • Spalva – juoda
    Svarbu:
    *Nepalikite tuščių puodų ant karštos viryklės – nerekomenduojama ilgai kaitinti – tai sumažins jos tarnavimo laiką!
    *Nelaikykite ilgesnį laiką skysčių ar maisto produktų, kurie turi druskos
    *Nelaikykite rūgščių ir šarminių maisto produktų
    *Venkite naudoti metalinius įrankius!
    *Keptuvę plauti tik tada, kai ji visiškai atvėsta – tai padidins jos tarnavimo laiką!
    *Nerekomenduojama plauti indaplovėje, nes agresyvi aplinka gali sutrumpinti indo tarnavimo laiką.
    *Indą pageidautina plauti rankomis, karštame vandenyje, nešvarumus valant minkšta kempinės puse.
    *Rekomenduojama kartkartėmis visą paviršių padengti plonu kepimo aliejaus sluoksniu
     

  • Naujienlaiškio prenumerata

    Informacija