Prekių katalogas

Vaisių džiovintuvas Vaisių, daržovių ir grybų džiovintuvas LuxPol

  • Vaisių džiovintuvas Vaisių, daržovių ir grybų džiovintuvas LuxPol

  • Vaisių, daržovių ir grybų džiovintuvas LuxPol TS-96883 Borowik

    Techniniai duomenys:
    • veikimo principas: šiluminė konvekcija

    • 8 pakopų temperatūros valdymas (35-70°C) leidžia tinkamai reguliuoti džiovinimo temperatūrą, taigi ir vandens išgaravimo greitį, kuris užtikrina skonį ir kuo didesnį maistinių medžiagų, vitaminų ir mineralų kiekį džiovintuose produktuose.

    • džiovinimo vieta: sietelis;

    • lentynėlių / padėklų skaičius: 5 vnt.;

    • konstrukcija: skaidrios lentynėlės;

    • lengvas sandėliavimas dėl sudėdamų lentynėlių;

    • spalva: balta;

    • šildytuvo galia: 250 W, reguliuojama;

    • maitinimas: 230 V, ~ 50 Hz;

    • apsaugos: nuo perkaitimo;

    • certifikatai: CE;

    • išmatavimai: 27*28 cm, 2.18kg.

    KAS YRA DŽIOVINIMAS?: Džiovinimas – tai tiesiog vandens pašalinimas iš produktų

    Dėl to, kai išgaruoja apie 70% vandens, esančio vaisiuose ir daržovėse, produktai išlieka patvarūs ir tinkami maistui. Išgaravus vandeniui, susidaro vaisių ir daržovių sudėtyje esančių ingredientų koncentracija, todėl, be kitų dalykų, džiovinti produktai visada yra saldesni nei švieži.

    ĮRENGINIO VEIKIMAS:

    1. Džiovyklė skirta grybams, vaisiams, daržovėms, žolelėms, gėlėms, taip pat mėsai, žuviai ir kitiems maisto produktams džiovinti.

    2. Maisto produktų džiovinimas yra paprastas ir veiksmingas jų konservavimo būdas.

    3. Naudojant daugiapakopį temperatūros reguliatorių, džiovyklė skirta įvairių tipų gaminiams džiovinti.

    4. Šiltas oras, kurio temperatūra nuolat kontroliuojama, cirkuliuoja džiovyklos viduje, tarp atskirų ekranų, todėl visi džiovintuvo ekranuose esantys produktai yra kruopščiai išdžiovinami neprarandant maistinės vertės.

    5. Dėl to visus metus galite mėgautis vaisiais, daržovėmis ir grybais, nepridėdami jokių dirbtinių konservantų.

    6. Pateikiame apytikslį kai kurių produktų džiovinimo laiką - tai priklauso nuo to, kokio storio gabaliukais mes supjaustome tam tikrą vaisių ar daržovę ir nuo joje esančio vandens:
    Obuoliai 4-15h;

    Abrikosai 8-36h;

    Slyvos 5-25h;

    Bananai 5- 25h;

    Vyšnios 6- 36h;

    Svogūnų laiškai 4-10h

    Laiškiniai česnakai 4-10h;

    Spanguolės 4-20h;

    Kriaušės 5-24h;

    Grybai 3-15h;

    Pievagrybiai 3-10h

    Burokėliai 4-12h

    Morkos 4-12h

     

    Maisto džiovintuvas gali būti naudojamas šiems produktams:

    • vaisiai (obuoliai, slyvos, abrikosai, bananai ir kt.

    • razinos

    • daržovės sriuboms

    • pomidorai

    • žolelės

    • arbatos (mėtų, liepų žiedų, ramunėlių ir kt.)

    • grybai sriuboms ir patiekalams

    • apelsinai papuošimui

    • moliūgų sėklos

    • gėlių lapai kvepalų mišiniams

    • mėsa

    • žuvis

  • Naujienlaiškio prenumerata

    Informacija